Waarom KennisBoek?

Actief delen van kennis zit in het DNA van Dirkzwager advocaten & notarissen. Dat gebeurt o.a. via de workshops van de Dirkzwager Academy, een openbare juridische bibliotheek en de publicatie van meer dan 1.000 juridische artikelen per jaar. Deze artikelen worden geschreven door de ruim 100 juristen van Dirkzwager en bestaan uit opiniestukken, jurisprudentie en visies op wetswijzigingen en –ontwikkelingen die voor ondernemers, bestuurders, locale overheden en particulieren interessant zijn in situaties waarbij extra kennis van wet- en regelgeving belangrijk is. Op deze wijze zorgt Dirkzwager er voor dat relaties er sterker voor staan, ook op momenten dat zij niet direct kunnen terugvallen op een jurist.

Voor het delen van deze juridische kennis maakt Dirkzwager gebruik van verschillende media zoals de juridisch kennisplatforms www.partnerinkennis.nl en www.legalknowledgeportal.com, 8 verschillende kennispagina’s, digitale nieuwsbrieven en een KennisApp. Om haar juridische kennis nog beter te kunnen delen lanceert Dirkzwager een volledig nieuw vormgegeven KennisApp genaamd KennisBoek; een kennisplatform waarmee het actief digitaal delen van juridische kennis een nieuwe fase in gaat.

KennisBoek biedt veel meer ruimte voor interactie. Dat gaat verder dan het delen of ‘liken’ van berichten via social media, er kan ook direct gereageerd worden op artikelen. Tevens is het aanbod van de Dirkzwager Academy online beschikbaar waarbij men zich direct kan aanmelden voor events en kent de App een “lees later functie” om artikel te selecteren om later, eventueel offline te kunnen lezen.

De nieuwe app is vanaf 15 mei 2013 gratis te downloaden voor Apple-gebruikers in de app store van Apple.

Loading